Rick Steves bezocht Delft voor zijn reisgids

Rick Steves bezocht Delft

Rick Steves heeft een bezoek gebracht aan Delft om zijn reisgids bij te werken en up to date te maken. Rick Steves is een beroemdheid in eigen land voor de mensen met een paspoort. Sybrand de Jong van Delft Guide heeft Rick Steves begeleid in historisch Delft om de reisgids voor Delft bij te werken, zodat de informatie klopt.

Rick en Sybrand kennen elkaar van een voorgaand bezoek, toen Delft opgenomen werd in de reisgids voor Nederland. Sybrand heeft zijn kennis van de stad en zijn historie ingebracht en Rick heeft daar een goed verhaal in de reisgids voor geschreven. De reisgids is voor de Amerikaanse markt. Voor die Amerikanen, die een paspoort hebben en daar gebruik van willen maken. Dat hij een beroemdheid is in Amerika, heeft Sybrand gemerkt, want Amerikaanse toeristen herkenden hem en kwamen hem een handje geven.

Een belangrijk deel van de reisgids voor Nederland is gericht op Amsterdam. Toch komen steeds meer toeristen naar Delft om een echte middeleeuwse Hollandse stad te zien. De bezoekers zijn allemaal aangenaam verrast. Ze hadden zich niet gerealiseerd, dat Delft zo’n mooie historische stad is. Rick Steves is het daar mee eens. Hij vindt, dat de Amsterdamse toeristen op zijn minst een dag naar Delft moeten komen.

De charme van de historische stad Delft zijn de middeleeuwse afmetingen. Alles is op loopafstand. De grachten en historische panden wisselen elkaar af met leuke pleintjes. Alhoewel de Markt wel een heel groot plein is met aan de ene kant het stadhuis en aan de andere kant de Nieuwe Kerk. Delft is geen open lucht museum, maar een levendige stad met veel terrassen. En de gewone en antiekmarkten maken een bezoek nog aangenamer.

Voor meer informatie over het bezoek of zelf een bezoek maken aan Delft kun je terecht bij Delft Guide: www.delft-guide.nl . Je kunt ook informatie aanvragen via het onderstaande formulier:

Naam *

Emailadres *

Onderwerp

Bericht

U heeft ons gevonden via

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord